14:00

Referat: Tollereds IF - Älvängens IK

Det väntades möte med ett fysiskt spelande lag, vilket på förhand var spännande att se hur vi skulle bemästra det.
Vi kliver ut och tar taktpinnen ganska omgående, mycket löpningar och passen sitter.
Målen trillar in i första halvlek och vi rycker åt oss en 4-1 ledning. Första halvlek är riktigt vass, troligen den bästa någonsin. Vi får även se någon så sällsynt som ett riktigt nickmål på en av våra hörnor, Anna möter Vilmas hörna mycket vackert!
Erfarenheten säger att det är svårt att fortsätta mala på likadant i andra halvlek och matchkvaliten sjönk en aning, men det var fortsatt bra. Vi sätter två mål till och vi åker hem med en imponerande 6-1 seger mot ett betydligt äldre och rutinerat motstånd. Härligt att se att vi inte vek ner oss i närkamperna när de smällde på.
Samtliga kvitterar ut höga betyg idag, en stark laginsats kryddat med några som levererade på topp.

Tollereds IF-ÄIK 1-6 (1-4)
Mål: Vilma Winberg 2, Julia Svennblad 2, Anna Siverbo 1, Ebba Sporrong 1